2 Fede hjemmesider til dig der skal holde fest

Her får du 2 fede hjemmesider samt nogle gåde råd til dig der skal holde fest med cowboy og indianer tema.

Gode råd til festen

  1. Udklædning

Sørg for, at alle har cowboy- og indianertøj på. I indbydelsen understreger du, at det er en kostumefest. Sig igen til dine gæster, at det er en cowboy- og indianerfest, når de gier besked. De skal huske cowboy- og indianerkostumet. Du kan give dem inspiration til udklædningen i Kostumeoutlet.dk på dette link:

Af lækkert tilbehør tilbyder Kostumeoutlet for eksempel cowboyhatte, cigar til høj cigarføring, sexy strømpebånd med lille pistol, en flot, blank sherifstjerne, knaldbånd til en hundredeskudspistol. For at beskytte sig mod sandstorme, er et tørklæde nærmest en nødvendighed. Med det rette kostume og tilbehør er man klar til en westernfest.

Du kan ligeledes give gæsterne idéer til kostumet hos Fest365.dk på dette link:

Fest365.dk har den vildeste indianerfjerpragt til den rigtige mand, som gerne vil være høvding. De har også indianerkvindekostumer til de lækre squaws. For en overkommelig sum kan værten her anskaffe et par indianerbånd med fjer, hvis der skulle være et par gæster, der ikke havde forstået, at det var en udklædningsfest.

  1. Udsmykning af lokalet

Få fat på nogle store kaktusser samt noget lavt, tørt buskads og arranger nogle lagener som tipier. Tænd op i brændeovnen, hvis du er den lykkelige ejer af en sådan. Der kan en stakkels, ensom cowboy sidde i lejrbålets skær. Kan du låne en udstoppet grip eller ørn, som stilles et sikkert sted, vil det være prikken over iet. Så er scenen sat til at snige sig ind på indianerne.

  1. Underholdning

Så er det tid til at lege cowboys og indianere. Hvis du tør som vært, og lokalerne tåler det, kan du lade alle tage en vandpistol med, men det kommer til at gå vildt for sig, og dine gæster bliver våde – især indianerne. Til gengæld bliver der sandsynligvis også skudt med Amors pile. Hvis dit hjem ikke skal sejle, så bed dine gæster om at tage legetøjspistoler og ditto bue og pile med.

  1. Maden i det vilde vest

Maden i det vilde vest var ikke noget at skrive hjem om. Cowboyen sad ved lejrbålet og spiste baked beans. Så til en westernfest i vores tid, må man gerne servere en gang amerikansk mad.

Menuen kunne for eksempel være:

Krydrede pølser, spareribs, grillede majskolber, coleslaw og bagte kartofler. Husk, vi kan takke indianerne for at have opfundet popcornene! Mon ikke værten byder på rigelige mængder af ildvand.

  1. Musikken skaber stemning

Musikken, der skaber den rette stemning under velkomstdrinken og middagen, hvor man ser John Wayne for sig, er naturligvis westernfilmmusik. På YouTube er der masser af samlinger med filmmusik fra John Wayne klassikere. Af andre westerns husker man også “The Good, the Bad and the Ugly” og “A Fistful of Dollars”. Dem findes der også musik til. Når det er tid til en swing om, så er det line dance eller country, der skal på. For eksempel kan “Dolly Parton Greatest Hits” nok få folk op af stolene.

 


Indlægget er skribentens egen holdning og ikke redaktionelt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *