2 Gode Hjemmesider Om Iværksætteri

I artiklen her kigger vi nærmere på 2 hjemmeside der handler om iværksætteri – og 2 hjemmesider der har valgt at tage to meget forskellige tilgange til emnet.

Amino

Amino er en old-scool klassisk hjemmeside. Grundstammen på Amino er et kæmpe forum hvor tusindvis af iværksættere stiller og besvarer spørgsmål, og sidenhen er der blvet udbygget løbende med blogs, en virksomhedsbørs, og funding-platform og meget andet.

Aminos forretningsmodel er en blanding af reklamer og premium-medlemsskaber.

Marketers

I den anden ende af spektret har vi Marketers.dk som er et lukket forum der primært beskæftiger sig med online markedsførings-delen af iværksætteri, men hvor man også kan finde hjælp til mange andre spørgsmål.

Her bliver der kun solgt premium-medlemsskaber og du skal således, modsat Amino, betale for at være med. Udover adgangen til forummet får du også løbende Webinars der forklarer om stort og småt inden for genren.

Det var eksempler på to gode hjemmesider inden for iværksætteri – kender du flere så skriv gerne en kommentar, og følg med her på Ahrendtspsp for vores næste indlæg om fede hjemmesider

 


Indlægget er skribentens egen holdning og ikke redaktionelt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *