3 Hjemmesider Der Har Nailet Headeren

Headeren er noget af det første brugeren ser, og derfor er det også der du skal lægge de fleste af dine optimeringskræfter når du designer eller re-designer din hjemmeside.

Vi har fundet 3 hjemmesider der virkelig har fanget denne del af designet helt rigtigt:

Cykelpartner

Cykelpartners header er meget simpelt bygget op, men alligevel får man al den information man har brug for – man kan skifte mellem de forskellige universer (lige her er der cykling og løb), man kan se alle underkategorierne, og oppe i toppen finder man 5 stjerner og information om at man kan nå at få pakken i morgen hvis man bestiller snart – god udnyttelse af pladsen.

Blacksnow

Blacksnow har lavet den seje løsning at hvis man klikker på kundeservice er der en hel dropdown der åbner sig med masser af information om hvordan man kommer i kontakt med dem på både telefon og e-mail, samt deres USP’er som gratis fragt og gratis julereturret.

Apple

Designet på hjemmesiden skal passe til det brand man ellers har, og det formår Apple at gøre godt. Her er alt simpelt og stilrent, og det går helt i tråd med hvordan de ellers gerne vil opfattes.

Det var 3 eksempler på gode headere som du kan bruge til inspiration når du skal lave dit næste design – del gerne din egen header i kommentarerne nedenfor.

 


Indlægget er skribentens egen holdning og ikke redaktionelt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *