4 forslag til hvor du skal finde din næste julegave

Leder du efter en julegave til kæresten, har vi her samlet 4 forskellige forslag til hvor du kan finde en gave som kæresten med garanti vil værdsætte. I dag handler julegaver mere om glæden i øjeblikket, end om at købe noget som rent faktisk kan bruges i den lange bane. Det handler med andre ord mere om tanken end om selve gaven. Vi har fundet fire utraditionelle julegaver idéer og guider dig til hvor du kan fremskaffe disse. 

2 julegaveidéer som kan forsøde livet lidt

Elsker kæresten søde sager? Sæt dig ind i hvilket slik kæresten foretrækker og noter, hvis der er noget hun ikke kan lide. Denne information kan du bruge til at samle din egen julekalender af slik og chokolade og skræddersy præcis efter hendes smag. Når du har fundet frem til 24 idéer, kan du finde produkterne i dit lokale supermarked, eventuelt pakke det hele ind og skrive numre på og placere det i en kurv. En nem og personlig julegave. Hvis dette ikke er sagen og leder du efter julegaver til kæresten så klik her.

Drikker han øl? Såfremt han gør, har vi en super nem og god idé til gaven. Du finder ud af hvilken type øl som han er til, om det er lys øl, mørk øl eller måske mere specifikt irsk øl. Ved hjælp af Google kan du finde anbefalede øl i præcis den boldgade du tænker. Når du har fundet frem til fire forskellige øl, så kan du bestille dem på internettet eller gå ned til den lokale vin forhandler, samle dem i en kurv, måske tilsætte nogle snacks og voila – ét styks julegave, som uden tvivl vil gøre aftenen lidt sjovere. Du kan også vælge at give forskellige specialøl som adventsgave så han har lidt til hver søndag i december. Hvis du leder efter adventsgaver i 2017 så klik ind her.

2 julegaveidéer som koster gratis

Julen varer længe, koster mange penge – men sådan behøver det jo ikke altid være, de mest dybfølte gaver er ikke nødvendigvis de dyreste gaver. Dette julegave forslag kan ikke købes nogle steder og skal findes inden i dig selv. Du kan forkæle kæresten med søde ord. Vi foreslår noget a la en julekalender, med 24 år små sedler som du fx. hænger op på køleskabet inden kæresten står op. Her kan du fortælle nogle af de små ting, som vi i hverdagen aldrig får sagt. Vi foreslår at man inkludere en gratis tjeneste, det kunne jo være at tage opvasken, vaske tøj eller en anden lille hverdagsting. Ofte vil de små ting og dét at dine ord står med din håndskrift, have en kæmpe affektionsværdi.

For mange er vintertiden lig med tid, brugt indendøre, sammen med sine elskede. Dette er også afspejlet i at december rent faktisk er den måned hvor der bliver undfanget flest børn. Vi elsker at hygge og nyde hinandens selskab, specielt når vi ingen grund har til at skulle ud i kulden. Vi har derfor et lidt mere pikant forslag til kærestens julegave. Det kunne være i form af et klippekort, som giver kæresten ret til fx. restaurant besøg, seksuelle tjenester eller andet sjovt, som måske bliver glemt eller overset i hverdagen.

 


Indlægget er skribentens egen holdning og ikke redaktionelt indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *