Alt du skal vide om hastighedsoptimering af din hjemmeside

Alle ønsker at hastighedsoptimere sin hjemmeside. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Ønsker du mere viden om hastighedsoptimering? Læs med herunder, og få alt du skal vide om hastighedsoptimering.

Hvad er hastighedsoptimering?

For at du kan hastighedsoptimere din hjemmeside, skal du vide, hvad hastighedsoptimering egentlig er. Når en kunde eksempelvis klikker på et link, går der en masse tid fra at siden bliver indlæst og kunden kan besøge webstedet. Dette er ren spildtid. Hastighedsoptimering går derfor ud på at gøre det hurtigere for kunden at komme fra linket til det ønskede websted. Hastighedsoptimering kan gøre din hjemmeside langt hurtigere og lettere for kunden at tilgå. Hastighedsoptimering kan desuden give din hjemmeside bedre placeringer i Google, og dermed skabe mere trafik på din hjemmeside.

Hvorfor skal du hastighedsoptimere?

Der er flere forskellige, gode grunde til, at du skal vælge at hastighedsoptimere din hjemmeside. En af grundende er, som tidligere nævnt, at du kan opnå bedre placeringer på Google og dermed skabe mere trafik på din hjemmeside. Derudover kan du opnå højere konvertering til salg. Dette kan i sidste ende med en større omsætning. Sidst, men ikke mindst, vil du med sikkerhed opnå mere generel brugertilfredshed på alle parametre. Hvis kunderne oplever en kortere indlæsningstid, vil de med større sandsynlighed komme tilbage til hjemmesiden. Kundernes besøgstid på hjemmesiden bliver dermed længere.

Hvordan hastighedsoptimerer du?

Når du skal hastighedsoptimere din hjemmeside, er det vigtigt, at du ved præcis, hvordan du gør. For at hastighedsoptimere skal du først og fremmest reducere hjemmesidens CSS, HTML og billederne. Derudover skal du reducere den tid det tager for hjemmesiden at downloade billeder og genere filer. Du kan foretage hastighedsoptimering i tre forskellige lag: frontend, hardware og backend. Ved optimering af eksempelvis backend, skal du undersøge den bagvedliggende database – denne består ofte af et hav af forskellige koder. Du kan vælge selv at hastighedsoptimere, men du kan også vælge at hyre en professionel virksomhed til at klare opgaven. Der er mange forskellige muligheder! Vælg selv den mulighed, der passer bedst til dig og din hjemmeside. Hastighedsoptimering kan gavne din hjemmeside på mange forskellige fronter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *