Gaver til hobbyiværksætteren

Mange danskere går rundt med ideen om, at hvis bare de havde tiden, modet eller pengene, så ville de sagtens kunne starte deres egen succesfulde virksomhed Det er ikke til at sige, hvorvidt det faktisk er tilfældet. Faktum er dog, at der er deprimerende få, der rent faktisk begiver sig ud i det eventyr, som det er at starte sin egen virksomhed. Det er måske fordi, at det kræver ret meget mod på den måde at gøre sig selv sårbar. Man skal producere noget, som man virkelig brænder for, hvorefter man kan sælge det på det hårde og nådesløse marked, der altså er ligeglad med arbejdstiderne, hvis kvaliteten ikke er der. 

Lige meget om de allerede har fået succes og har droppet deres arbejde for i stedet at være iværksætter på fuld tid, eller om de mest bare er hobbyiværksættere, så fortjener de i den grad respekt og hyldest fordi de har modet. Fordi de sætter sig selv på kanten for at opnå noget, der er til gavn for både dem selv og resten af Danmark. Har du sådan en hobbyiværksætter i familien eller i vennekredsen, der lige nu arbejder enormt hårdt, kan du altså roligt forkæle dem med en lille gave. Det vil de uden tvivl sætte pris på. Det kan sådan set bare være en lille til såsom en gave under 300 kroner men det viser at du tænker på dem og respekterer det, de gør.

Krammer

Giv en hjælpende hånd

Har du mod og lyst til det, kan du også vise din respekt for hobbyiværksætterne i dit liv på en anden måde. Det kan du for eksempel vise ved at hjælpe dem på den ene eller anden måde. Hvis du er god til grafik eller hjemmesider, kan du vælge at lave noget konkret for deres virksomhed uden at skulle have noget for det. Alternativt kan du også formidle en kontakt til lignende services, hvis du har nogle forbindelser. Det kan også være, at de i højere grad har brug for hjælp i det private liv, fordi de har så meget der skal passes. Hvis de for eksempel har en hund, der stadig er hvalp derhjemme, er der behov for, at den får noget motion.

Lige meget hvad du gør, vil din ven sætte stor pris på, at du viser din tillid til deres projekt, og at du vælger at hjælpe dem på vej med deres hobbyiværksætteri. Det kan man gøre ved at lave deres hjemmeside, men man kan også bare lade dem slappe af ved at give et cafebesøg.

Krammer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *