Godt design er både vigtigt online og offline

Her på siden er der fokus på det gode design online. Har man observeret internettet og dets mange hjemmesider gennem de sidste 20 år, er der ingen tvivl om, at netop design online har fået et kæmpe løft, hvorfor det stort set er påkrævet på en hjemmeside, hvad enten man bare gerne vil dele sine tanker på en blog eller prøver at sælge noget. Ligegyldigt hvad dit mål er, så er det altså vigtigt, at du kan finde ud af at præsentere dit online indhold på en flot, enkel og elegant måde. Det er noget der tager tid at opbygge og finde ud af, hvorfor det er vigtigt at finde inspiration.

Få inspiration

Derfor kan du med fordel tage et godt og langt kig på designet af nogle af dine yndlingshjemmesider, ligesom det også kan vise sig smart at alliere sig med nogle professionelle. En af de mere oversete inspirationskilder er dog hele verden uden for computerskærmen. Det viser sig nemlig, at man også, i mere eller mindre bevidst forstand bliver inspireret af den verden man omgives af offline. For eksempel er der mange tøjdesignere, der peger på arkitektur som inspirationskilde til deres tøj. Den slags meget bevidst inspiration kan også sagtens spille en rolle, når du designer din hjemmeside. Er der farvekombinationer, strukturer eller generelle æstetikker, som du synes særligt godt om? Måske bare noget, der harmonerer godt med det, du gerne vil udstråle på siden.

bolig

Simple omgivelser

Særligt mere indirekte og underbevidst inspiration fra den offline verden synes dog også at spille en stor rolle. Ønsker du altså at designe en simpel og enkel hjemmeside, hvilket er langt det mest hensigtsmæssige i disse tider, kan det godt svare sig at indrette sine omgivelser i hjemmet simpelt og enkelt. Det kan være ved noget så simpelt som at rydde op i det værelse, man arbejder. Mere generelt kan du dog også sagtens nyde godt af at have en rette plads eller sågar en beholder eller en kasse til ting. Ligger dine bøger og flyder, så anskaf dig en ny reol. Er der poser med hundefoder over det hele, så invester i en beholder til foder. Er dit tøjskab et stort rod, så kan det godt svare sig at få et par bøjler og måske en kasse til sokker. På den måde kan dit liv og dit hjem hurtigt blive langt mere stringent og ordentligt. Forhåbentlig vil du kunne mærke indvirkningen på din arbejdsproces såvel som på dit design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *