Har du styr på den tekniske del af SEO?

SEO er et genialt redskab til dig, der gerne vil have flere besøgstal på din hjemmeside. Det handler kort sagt om at finde de rigtige ord til din hjemmeside. Dette gøres gennem statistiker og analyser, som viser dig, hvilke ord er de mest hensigtsmæssige at bruge.

Det lyder måske simpelt nok, men SEO er et teknisk avanceret redskab, som kræver tid og tålmodighed at sætte sig ind i. Med én fejl kan du risikere, at din hjemmeside bliver blokeret fra søgeresultaterne. Hvis dét sker, så eliminerer du dig selv som konkurrent og giver i stedet for plads til alle andre, der gerne vil snuppe dine potentielle kunder fra dig. Dette kan ske, selvom du har brugt mange penge på søgemaskineoptimering. Hvis optimeringen ikke håndteres fra den rigtige person, kan der opstå problemer, som kun én der har mestret den tekniske del af SEO kan løse.

Hvis du derimod får et succesfuldt SEO-forløb, så er din hjemmeside garanteret en bedre placering på Google. Der er altså god grund til at involvere søgemaskineoptimering i sin markedsføring, så længe det er lagt i hænderne på en, der har styr på det.

Lad Google give dig de bedste placeringer

Korrekt teknisk SEO er altså en forudsætning for, at din søgemaskineoptimering forløber, som det skal. Søgemaskineoptimering er vigtigt, fordi det fortæller Google, at din hjemmeside er en, som skal ses. Google ser nemlig alt i koder, og hvis din kode ikke er attraktiv for Google, så får din hjemmeside aldrig sin debut på side et.

Kort sagt, så har teknisk SEO til formål at programmere din hjemmeside korrekt, gøre den responsiv og hurtig. Disse er alle tre parametre, som Google tilgodeser, når den bestemmer, hvilke hjemmesider der fortjener de bedste placeringer. Google er dog ikke statisk i sine ranking faktorer, og det er derfor essentielt at holde sig opdateret, så man ikke forsøger at imødekomme forældede betingelser.

Det er derfor vigtigt, at du kender dine egne evner, så du ved, hvis du har brug for professionel hjælp. Teknisk SEO er kompliceret, så der er ingen skam i, hvis du må få en fagperson til at håndtere det for dig. Det kan trods alt være så afgørende for din forretning, at det er for vigtigt til at overlade i hænderne på en, der ikke har sat sig helt ind i håndteringen teknisk SEO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *