3 hjemmesider som forældre bare skal kende til

Når man er blevet forældre – specielt for første gang – så vil man opleve, at man har en lang række af bekymringer og spørgsmål, som man gerne vil have svar på. Dog er det ikke altid muligt – eller optimalt – at gå direkte til sundhedsplejersken eller lægen med disse spørgsmål, hvormed man ofte spørger internettet til råds. 

Dette er absolut også en god ide, hvis du ved, hvor du kan finde hjælp. Hvis du dog mangler nogle gode hjemmesider om livet med børn, så får du her 3 bud på hjemmesider, som kan være gode at kende til. 

Grayscale Photo of Woman Kissing Child

1. Vores børn 

Denne hjemmeside er ikke blandt de nyeste skud på stammen inden for hjemmesider, som omhandler livet med børn, men det er blot ensbetydende med, at du kan finde et hav af artikler og blogindlæg. På den måde er der en god chance for, at du kan finde svar på nogle af dine spørgsmål her på siden. 

På siden finder du en masse forskellige emner, som alle henvender sig til forældrene til børn i alderen 0 – 12 år. Du kan bl.a. læse om livsstil, sundhed, psykologi og mode. Dermed kan du lære mere om alt fra tegn på børnesygdomme til fordele ved at købe en god bærejakke. 

Hvis du dog mangler noget praktisk overtøj her og nu, så kan du se de flotte bærejakker her, som du kan få hos MamaMilla lige nu. 

Person Using Laptop Computer during Daytime

2. Fatherly 

Fatherly er en hjemmeside, hvor fædrene kommer i centrum. Når man er blevet forældre for første gang, så går meget af opmærksomheden til mor og baby, hvilket er helt naturligt. Dog er der samtidig også en nybagt far, som også gennemgår nogle nye og ofte overvældende følelser og oplevelser. 

Disse oplevelser beskrives og diskuteres på Fatherly, som samtidig inddrager en del humor og kant, hvormed læsningen blive både lærerig og underholdende. 

Family Of Four Walking At The Street

3. Kiddly 

Denne hjemmeside præsenterer dig for et feed, som er lavet specielt til lige netop dig ud fra dine søgepræferencer. Dermed kan du altså scrolle igennem forskellige artikler og blogs fra ind- og udland, som alle har relation til livet som forælder. 

Udover at læse artikler, så kan du også finde anmeldelser af danske produkter. Dermed kan du altså finde frem til den bedste bærejakke eller klapvogn, sådan at du kan gøre det bedste køb. Der er dermed masser af viden og inspiration at hente, når du bruger disse hjemmesider, som er speciallavede til forældre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *