Webdesigner? Sådan får du råd til weekenden, når du har fri fra arbejde med hjemmesider

Har vennerne inviteret dig i byen, men er pungen tom? Skal du give et tilskud til familiens forestående sammenkomst, men er din bankmand ikke helt enig? Bare rolig. Med et kviklån kan du hurtigt få råd til dine planer.

Er du selvstændig webdesigner, er det ikke sikkert, at der er så godt gang i forretningen, som man kunne ønske sig. Eller måske er kunderne bare ikke villige til at betale det, dit arbejde er værd? Uanset hvad, så fortjener alle en pause fra arbejdet, hvor man kommer væk fra forretningen og computeren. 

overvejelse

Hvorfor tage et lån?

Selvom du arbejder mange timer, og måske endda flere timer end du burde, kan det være en udfordring at få økonomien til at hænge sammen. Du er ikke alene. 

Lån penge i weekenden, hvis du skal i byen, til fødselsdag, på en spontan weekendtur eller noget helt fjerde. De fleste mennesker kan låne penge. Du skal bare være myndig og ikke stå registreret i RKI som værende en dårlig betaler.

Når du låner til dine weekendplaner, er der ingen, der spørger ind til, hvad pengene skal bruges til.

Hvad skal jeg holde øje med?

Der findes efterhånden mange udbydere af lån på markedet, og du skal ikke være ked af det, hvis du har svært ved at gennemskue markedet. Du skal dog altid holde øje med lånebeløbet – Kan du låne det beløb, du har brug for? Det kan være fristende at låne lidt mere, men det bliver også dyrere for dig i det lange løb.
Dernæst skal du kigge på afbetalingsperioden, altså hvor længe du har til at betale pengene retur. Er det realistisk for dig? 

Slutteligt skal du kigge på renterne. Det er nemlig her mange mennesker kommer i klemme, for de ser ikke, at det er dyrt at betale tilbage. Renter betyder, at du skal betale en afgift for at låne pengene. Du betaler altså det lånte beløb plus renter. Ved små og hurtige lån er renterne typisk meget høje. Ofte er de langt over 200% og renterne på hurtige lån bliver også højere, desto større beløber du låner, desto længere tid tager det dig at betale tilbage. 

penge

Hvad er et weekendlån?

Mange banker og udbydere holder weekend, så hvad gør du, hvis du pludselig skal bruge penge i weekenden? Tag et lån i weekenden på få minutter. Så er du hurtigt kørende igen. Pengene står typisk på din konto inden 24 timer, men i enkelte tilfælde kan det tage op til to døgn. Det er værd at have med i mente, hvis du står i en tidsmæssigt presset situation, du gerne vil have løst.

Inden du kaster dig ud i at låne penge, bør du dog undersøge, om ikke der er andre og smartere måder, du kan få fingrene i det beløb, du mangler. Kan du låne rentefrit af et familiemedlem? Løse en betalt tjans? Pante nogle flasker? 

Det er aldrig uden risiko, når du låner penge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *