Hvordan finder du det rigtige plankebord?

Plankeborde er meget moderne for tiden og med god grund. Bordene er stilrene, flotte og kan alligevel fås i forskellige slags og typer, så man kan finde det plankebord, der passer perfekt ind i dit hjem. Plankeborde er også stabile og holder godt, men de kan også gå hen og blive dyre, så man vil gerne være sikker på, at man får det rigtige bord, men hvordan gør man det? Der er forskellige ting, man skal overveje, og dem kan du læse mere om her. 

Bord til køkkenet

Hvor skal det stå?

Den første overvejelse man skal gøre sig er, hvor bordet skal stå. Helt basalt skal der være plads til det. Hvilket rum skal det være i? Hvor store er dimensionerne, og hvor meget plads skal der være rundt om bordet? På den måde kan du finde ud af, hvor stort bordet kan være. Du kan finde mange forskellige størrelser af plankeborde her, og hvis du ikke finder det rigtige, kan man også mange steder få lavet et specielt til dig, hvis du har lidt ekstra penge at ofre. 

Hvordan passer det bedst?

Igen skal du tænke over rummet, plankebordet skal stå i. Nu skal du dog i stedet fokusere på stilen i rummet og din generelle indretningsstil. Skal bordet være snorlige eller vil du hellere have et bord med naturlige kanter? Måske kan du bedre lide mørkt træ end lyst træ. Endnu værre er det, hvis man finder et bord, som man elsker, men som ikke passer ind i dit hjem. Så skal man begynde at overveje, om man vil have bordet alligevel og ændre den omkringliggende indretning, eller om man skal finde et andet bord. Et plankebord skal gerne kunne holde i et godt stykke tid, og derfor kan det også være en god ide at få et bord, der kan passe ind i huset på længere sigt. Det vil sige, at hvis du om et år skulle have lyst til at have andre ting i dit hjem, så skal plankebordet også passe til de nye ting. 

Gamerbord

Hvad skal det bruges til?

Dette punkt er vigtigt, for brugen af bordet kan have betydning for stilen, størrelsen osv. Hvis bordet skal bruges som spisebord, skal der være plads til 4, 6, 8 eller flere stole rundt om bordet. Det skal være i en behagelig højde, og måske skal man overveje at få et bord, der kan holde til varme eller at blive spildt på. Vil du i stedet bruge et plankebord i dit gaming setup, så skal bordet fylde mindre end et spisebord, og det skal kunne holde dit udstyr og være i en behagelig højde. 

Hvad er dit budget?

En anden faktor, der muligvis kan være begrænsende, er dit budget. Plankeborde kan som sagt være meget dyre, især hvis du skal have lavet et specielt til dig. Derfor er det vigtigt at sætte sig en grænse fra start, så du ikke ender med at forelske dig i et bord, der er alt for dyrt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *