Sådan laver du smukke gellack negle derhjemme

Drømmer du også om at have negle, der kan holde til hverdagens strabadser, mens de stråler igennem? Så er det sikkert gellack negle, du drømmer om. Heldigvis behøves der ikke at være langt fra drøm til virkelighed. Læs med her og lær, hvordan du kan få smukke gellack negle, der holder.

neglelak

Idéerne – hvilken neglekunst skal du have?

Det første, der skal være på plads, når man skal til at lave neglekunst derhjemme, er idéerne bag neglekunsten. Det kan være svært at komme på en original tanke, men det behøves du heldigvis ikke, for der findes allerede tusindvis af bud på smuk neglekunst på nettet. Det er bare med at finde den neglekunst, der passer allerbedst til dig, og så skal du bare efterligne kunsten. Det kan være bøvlet at sidde og kigge på udtrykket på en computer.

Derfor er det langt bedre, hvis du kan få printet idéen ud, så du har en skabelon i papirform at se efter. Brother toner er noget af det bedste på printermarkedet, så hvis du skal give dig selv de bedste arbejdsvilkår, så skal du have en god og fornuftig printer som denne, der aldrig klatter eller laver fejl. Det visuelle udtryk er trods alt altafgørende, når det kommer til neglekunst. 

Kvinder der kigger på negle

Udstyret – den korrekte neglelak

Når først du har kunstudtrykket på plads, skal du have det nødvendige udstyr. Du har måske allerede hørt om gelenegle eller gelpolish, men det er helt det samme som gellack negle. Når man skal lave gellack negle derhjemme, skal man naturligvis have det rigtige neglelak – det er dét hele fidusen er. 

Almindelig neglelak skal bare tørre, men gelenegle skal hærdes. Det er hele forskellen på almindelig neglelak og geleneglelak, og for dig betyder det, at du får neglelak, der holder langt længere tid end den almindelige. Det er derfor gellack negle er blevet så populære: De kan virkelig holde til, at man laver sine almindelige hverdagsting, f.eks. laver mad, strikker eller ordner have, alt imens ens negle forbliver smukke og glatte.

Kop kaffe

Udstyret – neglelampen

Når negle gellack skal hærdes, skal det gøres under bestemte forhold. Det skal gøres under en UV- eller LED-lampe, som er et nødvendigt udstyr, når det kommer til at lave langtidsholdbare negle. Endnu en god ting ved gellack negle er, at det ikke tager særlig lang tid for neglelakken at hærde under lysforholdene. Det betyder, at du oftest kun ville skulle bruge mellem 30 sekunder og 1 minut, før at du har tørre og hærdede negle, der kan holde til hverdagens strabadser. 

De fleste lamper vil være udstyret med en nedtæller, så du nemt kan følge med i, hvornår resultatet er færdigt. Derudover er de også installeret med en form for sensor, som registrerer, når du fører hånden ind. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *