Hvem er vi?

Her på siden skan du læse mere om hvem vi her.

Vi har fokus på den fede grafik

Vi har fokus på den fede grafik

På nettet er det vigtigt at fange folks fokus. Når folk besøger en hjemmeside, skal hjemmesidens grafik helst fange dem. Det er svært at få en læser til at fokusere på teksten på en hjemmeside, de vil meget hellere få det meste fortalt igennem billeder og spændende grafik. Hjemmesider er lavet til at være nemme, og derfor skal det at læse dem også være nemt. Med god grafik kan du spare en masse ord – men det kræver at dine illustrationer viser præcist det, som du gerne vil have. Den fede grafik kan være svær at mestre, men vi kan hjælpe. Vi har samlet alt, hvad du skal vide på den her hjemmeside, så du kan komme tættere på at lave en hjemmeside, som folk vil huske. Hvis du laver grafik som følger et bestemt tema igennem hele din hjemmeside, vil det forbedre hele hjemmesidens udtryk, og få den til at fremstå som mere professionel og gennemarbejdet.

 

 

Godt design

Få hjælp til at lave godt design

Du tænker måske ikke så meget på, hvordan godt design kan forbedre din hverdag, det er der nemlig ikke mange som gør. Den måde som du designer ting, bestemmer også hvordan du anvender dem. Faktisk dækker ordet design over meget mere, end du tror, det kan hjælpe dig med alt fra indretning til rutiner. En vel-designet morgenrutine kan gøre, at du kommer ud ad døren til tiden hver gang, og et kontor som er godt designet kan gøre, at du nemmere får lavet alt det arbejde, som du skal. Men noget af det vi fokuserer mest på, er at designe gode hjemmesider. Hvis en hjemmeside er dårligt designet, kan det være svært for læseren at forstå helt præcist, hvad det er at de skal bruge din hjemmeside til. En webshop skal helst lede læseren hen mod produkterne, og ikke distrahere med lange tekststykker, og det skal helst være nemt for læseren at finde overblik over alle varerne, og til sidst skal det også være nemt og hurtigt at gennemføre et køb.

 

 

Fede hjemmesider

Find de fedeste hjemmesider

Mangler du inspiration til din hjemmeside, eller måske til indhold af din hjemmeside? Det er ikke altid nemt at finde godt indhold og fede hjemmesider, derfor har vi samlet en masse af vores yndlingssider, eller sider med super design eller andet, så du nemt kan finde noget efter din smag. Hjemmesiderne som vi finder, kan både have det formål at hjælpe dig med at optimere eller skabe mere trafik på din hjemmeside, eller hjælpe dig med noget helt andet. Vi prøver at ramme bredt og ikke kun hjælpe dig med det digitale, men også med dit liv ved siden af. Vi skriver artikler om hjemmesider som handler om alt fra mode til børn. Selv hvis du hverken er interesseret i mode og børn, kan du måske bruge elementer fra deres design på deres hjemmeside, og lade det inspirere din egen. Mange tager elemente fra andre ting og gør dem til deres egne – og når man laver hjemmesider, gælder der det samme.