Guide: Bliv klogere på e-cigaretter

Kunne du godt tænke dig at vide mere og e-cigaretter, og måske komme i gang med det? E-cigaretter bliver i dag brugt af mange mennesker, af mange forskellige årsager. Nogen gør det for at stoppe med at ryge, mens andre gør det fordi de synes om det. Uanset hvad din grund er, er det altid godt at sætte sig ind i hvad det handler om.

Gratis lagerfoto af fyr, gadekunst, graffiti

Brandet SmokTech og MOD

Dette brand var et af de første brands på markedet for e-cigaretter og i dag er brandet vokset sig enormt stort. SMOK var med til at udvikle “MOD”, hvilket står for “modified device”. Det er den del af e-cigaretten som styrer batteriet, temperaturen, dampen og dermed også e-cigarettens levetid. Derfor har du som forbruger, mulighed for at justere dine behov og krav til e-cigaretten.

E Cigaret, Kayfun, Damp

Eksterne og indbyggede batterier

MODs er en rigtig vigtig del af e-cigaretten, særlig i forhold til levetiden. Skal du ud og kigge efter en ny e-cigaret, kan du få valget mellem MODs med eksterne eller indbyggede batterier – og hvad skal man så vælge?

Vælger du en MOD med indbygget batteri, kan du få en e-cigaret der ikke fylder særligt meget, og derfor også ligger bedre i hånden. Til gengæld holder den ikke lige så længe, som e-cigaretten med eksternt batteri, hvor du har mulighed for at udskifte batteriet. E-cigaretten med eksternt batteri er dog lidt mere klodset, end den med det indbyggede.

Damp, Ecig, Mod, Fordamper, Vape, Vaping, Elektronisk

Arbejd dig nedefra og op

Når du starter op med en e-cigaret, så kan et godt råd være at starte på de lave niveauer, og langsomt arbejde dig opad. På den måde kan du langsomt justere efter dine behov, og du får ikke nogen ubehagelig oplevelse med e-cigaretten. Dette gælder både Watt og nikotin-forbrug.Det samme kan også siges om typen for e-væske. Der findes en standard blanding for e-væske, der består af 50% propylenglycol og 50% vegetabilsk glycerin. Propylenglycolen giver smagen og glycerinen giver dampen. Det er den blanding de fleste bruger, men ønsker du mere damp kan du gå et niveau op, og vælge en blanding der hedder 70% glycerin og 30% propylenglycol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *