Hiv spillene ud i den virkelige verden

Computerspil er blevet utroligt populære indenfor de senere par årtier og det med god grund. Med den nye computerteknologi er vi i stand til at skabe verdener og lege på helt andre måder, end generationer tidligere har haft mulighed for.

Men bare fordi vi nu har alle de gode muligheder indenfor computerspil, så skal vi jo ikke glemme alle de gode spil, vi også kan lege i den virkelige verden. Her minder vi dig om tre former for ’spil’ i den virkelige verden, som er enten begyndt at få et comeback eller som er ved at blive populære.

brætspil

Brætspil

Brætspil er en utrolig gammel måde at lege sammen som mennesker. Det første brætspil der nogensinde blev lavet, er formentlig hundrede hvis ikke tusinde år gammel.

I de senere par årtier er der kommet mere fokus på brætspil og der er blevet lavet mange forskellige varianter af brætspil. Selvom det virkede til at dø lidt ud på et tidspunkt, så er brætspilskulturen ved at vende stærkt tilbage.

I dag er det ikke unormalt at smutte ned på en brætspilscafe og nyde et godt spil i et par timer sammen med vennerne. Ganske almindelige danske familier er også ved at grave brætspillene frem fra gemmerne igen. 

Hiv gerne dine egne brætspil frem igen eller lån nogle af et par vennerne. Det er altid en stensikker måde at have en god aften på.

Rollespil

Rollespil har desværre fået lidt af et ry for at være ’nørdet’. Men i det senere stykke tid har det faktisk vundet rigtig meget popularitet med flere mennesker, som gerne klæder sig ud og leger dem selv ind i fantastiske eventyr med deres venner eller endda familie. Måske det kunne være noget for dig?

Hvis du gerne vil have en lidt anden oplevelse med spil end de nyeste computerspil, eller hvis du bare gerne vil have en lidt anderledes måde at være sammen med vennerne på, så er det så absolut noget rollespil du skal i gang med. Det skader jo ikke at prøve.

rollespil

Escape rooms

En af de former for spil, som virkelig har vundet meget interesse og popularitet på det seneste, er escape rooms. Med escape rooms bliver du bogstaveligt talt låst inde i et rum med dine venner, hvorefter i så skal prøve at finde vej ud igen. Dette sker ofte ved at observere jeres omgivelser grundigt og låse de gåder og koder i finder.

At lave escape rooms med sine venner kan være en yderst humoristisk måde at være sammen på og det giver jer mulighed for at arbejde sammen i grupper. 

Escape rooms er desværre ikke alle steder i landet endnu, men du kan blandt andet finde dem i Hovedstaden. Så find et Escape Room i København og få dig nogle fede oplevelser! Det vil uden tvivl styrke sammenholdet, samtidig med at I har det supersjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *