Tilpas dit hjemmesidedesign til det du sælger

Det er vigtigt nøje at overveje hvilket hjemmesidedesign man benytter sig af og dette bør meget gerne tilpasses til de produkter eller services man sælger. Læs mere her for gode råd om hvordan du laver et godt design på din hjemmeside. 

Hjemmesidedesign

Produkterne skal vises frem med kvalitetsbilleder

Det er først og fremmest vigtigt at have fokus på at få taget nogle gode billeder af alle de produkter, som du sælger. Hvis du for eksempel sælger et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT på din hjemmeside, så skal du helst gerne vise nogle billeder af det, hvor kunderne kan se alle detaljerne helt tydeligt. Du kan eventuelt implementere en zoom-funktion, så kunderne frit kan zoome helt ind og se alle detaljerne. 

Hvis du sælger tøj på din hjemmeside, så er det en god idé at overveje hvilke modeller du bruger til at vise det frem. Vis meget gerne modeller i flere forskellige størrelser så flest mennesker som overhovedet muligt kan se, hvor tøjet muligvis kommer til at se ud på deres kroppe. 

Reklame og marketing

Navigering

Man skal også nøje overveje navigeringen af siden, når man er i gang med at designe den. Det er vigtigt at det er nemt for kunden at finde frem til lige netop det, som de gerne vil have fat i. 

Når man sælger produkter til kunderne, så er det også en god idé at lede kunderne så vidt muligt hen til andre produkter, som de kunne være interesserede i. Hvis de for eksempel allerede har lagt et bestemt produkt i kurven, så kan du vise lignende produkter, som andre kunder også har købt. Dermed kan du muligvis genere mere salg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *