Vælg den helt rigtige hundeseng til din firbenede ven

Hund i hundekurv

Der findes et hav af forskellige typer af kurve, senge, madrasser og tæpper til hunde. Det kan derfor være en udfordring at finde den helt rigtige løsning til din hund, da det er forskelligt fra hund til hund, hvordan de sover allerbedst. At finde en dejlig hundeseng til din hun kan være helt essentielt, da det er vigtigt at din hund har et sted den kan slappe af og få ro. Hvis du er i tvivl om, hvilken type hundeseng du skal vælge til din lodne ven, kan det være en god start at observere, hvordan dit kæledyr bedst kan lide at ligge, da dette kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige seng. 

Vælg en kurv i det rigtige materiale

Hundekurve og -senge kan fås i mange forskellige materialer. Alt efter, hvor du ønsker at placere kurven er der nogle materialer der vil egne sig bedre. Er du eksempelvis på udkig efter en hundekurv din hund kan bruge udendørs kan du med fordel lede efter en kurv lavet i plastik. Kurve i plastik er mere robuste end dem i stof og de er desuden lette at tørre af, hvis dette bliver nødvendigt. Det kræver blot en våd klud og så er kurven så god som ny. Derudover kan en kurv i plastik holde i en lang periode, da de kan stå imod vind og vejr. Ønsker du stadig, at din hund kan ligge blødt findes der et bredt udvalg af forskellige hundepuder, som du kan lægge i kurven, når din hund bruger den.

hundeseng i stof

Find en seng i den rigtige størrelse

Hunde findes i alle størrelser. Det varierer derfor, hvilken størrelse seng du bør vælge til din hund. Har du en lille hund bør deres seng ikke være alt for stor, da hundesengen skal være et sted, hvor din hund virkelig kan putte sig. Har du en stor hund kræver det naturligvis også en større seng. En stor hundeseng vil optage mere plads i dit hjem. Du kan derfor med fordel lede efter en seng, der vil passe ind i indretningen i dit hjem. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *